Monday, April 11, 2011

Baby Carnival Sale 2011

Posted Lady B at 4:00 PM

Baru perasan ada baby carnival di Ampang Point.Dah lama start tapi minggu ni last.Wah boleh la shopping sakan baju baby.Baby yang belum pi tengok ni ramai gak.Tahun ni berapa ramai kawan aku beranak.Produktif sungguh.


Itu yang dah beranak,yang akan beranak bulan ni dengan bulan depan.Bulan puasa adik ipar aku nak beranak gak.Adik aku lepas raya seminggu.Sempat la ko makan sesedap time raye tu nanti ye Dyla.


Yang best kalau shopping,baju baby girl la kan.Semua cumil-cumil.Cute giler.Yang boy susah sikit sebab tak banyak choice.Yang girl memang banyak,siapkan duit je.


Ok,ini info Baby Carnival 2011 :-


Tarikh : 7hb April 2011 - 17hb April 2011

Tempat : Ampang Point (Main Concourse Area)


Lady B : Moh la kite pi memborong.Kopak la bulan ni.Dah la besday MHY tuh minggu ni.



+++ laislabonita +++

0 comments:

 

:: Lady Bonita :: Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei